İskofya Sporlu Kızlarımız Tutulmuyor

Trabzon Çarşıbaşı İskofya Sporlu Kızlarımız Üçte Üç Yaptı Voleybol Kadınlar 2. Ligi 7.Grupta mücadele eden İskofya Spor oynadığı 3 Maçını da kazanarak üçte üç yaptı.

İskofya Sporlu  Kızlarımız  Tutulmuyor
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
23 Kasım 2020 Pazartesi 11:57

Trabzon Çarşıbaşı İskofya Sporlu Kızlarımız Üçte Üç Yaptı Voleybol Kadınlar 2. Ligi 7.Grupta mücadele eden İskofya Spor oynadığı 3 Maçını da kazanarak üçte üç yaptı.

Türkiye Kadınlar İkinci Voleybol Liginde mücadele eden İskofya spor, Çorum Voleybol Takımını Hitit Üniversitesi. Spor Bilimleri Spor Salonunda hiç set vermeden 3-0 yenerek üç maçın üçü nüde kazandı. İskofya Spor lige yenilgisiz devam ediyor.

“Bu sene hedefimiz playoff' oynamak”

Takımım hocası Coşkun Karadeniz, maç sonrası yaptığı değerlendirmede; gözde bir takımız. Oyuncularımıza ilgi diğer takımlardan oldukça fazla ve takip ediliyorlar. Oyuncularımızın çoğu üniversiteli, 4-5 tane lise düzeyinde oyuncular ve yüzde yüz okuma oranına sahip takımız. Hem voleybol hem de eğitimlerini devam ettiriyorlar. Spor eğitimin bir parçası zaten. Çarşıbaşı’nın ismini duyurarak daha iyi yerlere getirmeyi amaçlıyoruz. Bu sene hedefimiz playoff' oynamak. Yurt içi ve yurt dışında yaşayan hemşehrilerimizden destek bekliyoruz dedi.

“Hem ilçemizi hem de Trabzon’u temsil etmeye çalışıyoruz”

Kulübün kurulalı iki yıl olduğunu belirten kulüp başkanı Hayri Çakır, Sosyal Sorumluluk Proje olarak kurduk takımı, alt yapıda yöre ve Çarşıbaşı gençler olarak 98 sporcumuz var. Amacımız topluma gençleri ve geleceğimizi hazırlamak. Onlara rol model olsun diye bir takım kurduk. Takım olarak gayet uyumlu ve sporcularımız bir birlerine daha uyumlu. Amacımız zaten başarıdan çok ekip olarak güzel bir model olmak. Güzel bir şekilde devam ediyoruz. Hem ilçemizi hem de Trabzon’u temsil etmeye çalışıyoruz. Uzun zamandan beri Trabzon’da voleybol dalında kulüp yoktu. Trabzon’u temsil etmekten de mutluyuz. Dediğimiz gibi bu seneki hedefimiz playoff oynamak.

Haber Kaynağı;Vakfıkebir Gazete


Etiketler; #İskofyaSpor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.