TEBRİKLER FİLENİN SULTANLARI

2. Lig Kadınlar Voleybol Ligi 7. Gruptaki temsilcisi İskofyaspor,deplasmanda oynadığı Fatsa HEM’i 3-0’lık net skorla yenerek namağlup lider oldu.

TEBRİKLER FİLENİN SULTANLARI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
21 Aralık 2020 Pazartesi 00:06

2. Lig Kadınlar Voleybol Ligi 7. Gruptaki temsilcisi İskofyaspor,deplasmanda oynadığı Fatsa HEM’i 3-0’lık net skorla yenerek namağlup lider oldu.

Trabzon ve Büyükliman Bölgesi’nin 2. Lig Kadınlar Voleybol Ligi 7. Gruptaki temsilcisi İskofyaspor, Fatsa Halk Eğitim Merkezini set vermeden 3-0’lık skorla mağlup etti

İskofyaspor, bu gün Fatsa HEM ile Ordu Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi Spor Salonunda bu gün gruptaki son maçına çıktı.

Filenin sultanları bu sezon oynamış oldukları yedi karşılaşmadan da galip ayrıldılar. Bu gün Ordu Fatsa Halk Eğitim Merkezi takımıyla oynadıkları karşılaşmanın setlerini 1.Seti;18-25, 2.Seti; 15-25, 3.Seti;19-25’lik net skorlarla tamamlayarak ligin ilk yarıyı namağlup lider bitirdiler.

Oynadığı tüm maçları kazanarak ve sadece rakiplerine 2 set vererek namağlup liderliğe yükselen İskofyaspor bütün dengeleri alt üst etmeye devam ediyor.

Karşılaşma bitiminde Trabzon Çarşıbaşı İskofya Spor Bayan Voleybol takımı Başkanı Hayri Çakır canlı bağlantımızda yaptığı açıklamada; bu zorlu süreçte takım ve ben oyuncularımızın maç sonu sevinci hepimizin bu zorlu sürecimizin yorgunluğunu bize unutturdu. Bizler umut ediyoruz ki ikinci dönemde bu başarılarımıza bir yenisini ekleyerek ipi göğüsleyeceğiz diyerek şu an takım ekibi olarak çok mutlu olduklarını belirtti.

Başkan Çelik sosyal medya hesabı üzerinden de yaptığı paylaşım ile gündeme oturdu;

Lidere selam durun !

Fatsa hem : 0

Çarşıbaşı iskofya : 3

Ligin ilk yarısını sadece 2 set vererek namağlup olarak bitirdik.

Teşekkürler takım, gururumuzsunuz ...

Kaptan Emel Demirkol Çetin, yaptığı paylaşımda ise

İlk devreyi hedeflediğimiz nokta da bitirmek mutluluk verici. Biz bir bütün olduk bu başarı hepimizin,başkanından yönetimine antrenöründen oyuncusuna bizi destekleyen sesini duyurmaya çalışan herkese bu hepimizin başarısı. Şimdi dinlenip sıraya koyduğumuz hedeflere doğru deşarj olma zamanı, emeği geçen herkese teşekkürler

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.