EREN BÜLBÜL FİLMİ 1 OCAK 2022 DE YAPLACAK GALA İLE GÖSTERİMDE

EREN BÜLBÜL FİLMİ 1 OCAK 2022 DE YAPLACAK GALA İLE GÖSTERİMDE
Trabzon Haber
Trabzon Haber
19 Aralık 2021 Pazar 14:49

PKK'lı teröristler tarafından 2017 yılında Trabzon'un Maçka ilçesinde şehit edilen Eren Bülbül ve Ferhat Gedik'in hayatlarının konu edindiği ‘Kesişme; İyi ki varsın Eren' filmi 1 Ocak 2022 tarihinde Trabzon'da yapılacak gala ile gösterime girecek.

Anne Ayşe Bülbül, oğlunu anlatan "Kesişme; İyi ki varsın Eren" filminin oğlunun doğum tarihi olan 1 Ocak'ta gösterime girmesinin kendisi için çok anlamlı olduğunu ve izlemenin kendisi için duygusal olarak çok zor olacağını söyledi.

Nevşehir ve Hatay illerinin yanı sıra Trabzon'un Maçka ilçesinde olayın gerçekleştiği yerde Eren Bülbül'ün şehit olduğu sahnenin çekimleri yapıldı. Filmde Eren Bülbül'ü Trabzon'un Tonya ilçesinden Rahman Beşel canlandırdı. Anne Ayşe Bülbül'ü oyuncu Mutlu Nur, şehit Ferhat Gedik'i ise ünlü sanatçı İsmail Hacıoğlu canlandırdı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.