Kaçak silah yapanlara baskın!

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında eş zamanlı operasyon düzenledi. 

Kaçak silah yapanlara baskın!
Trabzon Haber
Trabzon Haber
23 Temmuz 2019 Salı 23:16

Ortahisar ve Vakfıkebir ilçelerinde 6 farklı adreste düzenlenen operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Yapılan baskınlarda, H.S., O.K., C.E. ve T.S. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. 

Baskınların yapıldığı adreslerde; 5 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 11 adet şarjör, 58 adet fişek, 30 adet icra yayı, 2 adet av tüfeği, 3 adet dürbün, 1 adet tabanca sürgüsü, 1 adet tabanca gövdesi, 1 adet tabanca namlusu, 2 adet icra mili ile silah ve silah parçalarının yapımında kullanıldığı değerlendirilen çok sayıda metal parça ve el aletleri ele geçirildi. 

Gözaltına alınan 4 şüphelinin Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin devam ettiği bildirildi
 


Etiketler; #kaçak silah
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.