Samsun'daki otobüs kazasının acısı Trabzon'a düştü-Haber Videolu

Samsun'daki otobüs kazasının acısı Trabzon'a düştü-Haber Videolu
Trabzon Haber
Trabzon Haber
16 Ekim 2021 Cumartesi 19:55

İstanbul’dan Trabzon Şalpazarı’na seyreden Osman Ö. 50 kullandığı 53 DR 666 Vip Turizm firmasına ait yolcu otobüsü bu sabah saatlerinde kontrolden çıkarak Samsun Kavak yakınlarında 150 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Samsun Ankara karayolu Tekke mevkiinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 2 kişinin Trabzonun Şalpazarı ilçe nüfusuna kayıtlı olduğu belirlendi.

İstanbul'dan Trabzon'a giden Osman Ö. idaresindeki 53 DR 666 plakalı VİB Turizm’e ait yolcu otobüsü henüz bilinmeyen bir nedenle Samsun'un Kavak ilçesi Samsun-Ankara karayolu Tekke mevkisinde yoldan çıkarak yaklaşık 150 metreden dereye uçtu.

14 kişinin yaralandığı kazada hurdaya dönen otobüste bulunan Sevilay Aksoy (45) olay yerinde, Zekiye Özdemir (46) ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Hayatını kaybeden 2 yolcunun Trabzon’un Şalpazarı ilçe nüfusuna kayıtlı olduğu belirlendi;Evli ve 2 çocuk annesi Zekiye Özdemir ilçedeki Sayvançatak mahallesinde, evli ve 2 çocuk annesi Sevilay Aksoy ise Sugören mahallesinde yarın kılınacak cenaze namazlarının ardından son yolculuklarına uğurlanacak.


Kazada hayatını kaybeden yolculardan birisi Şalpazarı İlçesine bağlı Sayvançatak mahallesinden Zekiye Özdemir 46 yaşında evli ve 2 çocuk Annesidir. Aynı Otobüsteki hazada hayatını kaybeden bir diğer yolcu ise Şalpazarı İlçesine bağlı Sugören mahallesinden Sevilay Öztürk Aksoy 45 yaşında evli ve 2 çocuk annesidir.


Samsundaki trafik kazasında vefat edenlerin cenazeleri 17 Ekim 2021 Pazar günü ikamet ettikleri Şalpazarı İlçesine bağlı Sugören ve Sayvançatak mahallerinde toprağa verilecekler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.