SEN İŞİNİ BİLİRSİN KUPA BEYİ TRABZONSPOR

Maçın 6. dakikasında Ekuban'ın ceza sahası yayı gerisinden şutunda savunmanın elle  müdahale ettiği top kornere gitti.

SEN İŞİNİ BİLİRSİN KUPA BEYİ TRABZONSPOR
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
27 Ocak 2021 Çarşamba 23:38

Hakem oyunu devam ettirirken maçın bitimiyle Allah’ın adaleti tecelli etti.  İlk yarısı golsüz biten maçın ikinci yarısı Djaniny'nin golüyle başladı. Bu gole yanıt penaltıdan Demba Ba'dan geldi. Karşılaşmanın 86. dakikasında sahneye çıkan Ekuban skoru 2-1'e taşıdı. Maçta başka gol olmazken bu skor bordo mavililere kupayı getirdi.

14. kez düzenlenen TFF Süper Kupa'nın sahibi, Başakşehir'i Djaniny ve Ekuban'ın golleriyle 2-1 yenen bordo-mavili ekip oldu. Başakşehir'de ayrıca Epureanu 73. dakikada ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Trabzonspor'un ikinci golünden sonra ise yedek kulübelerinde gerilim yaşandı. Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk bir anda Trabzonspor yedek kulübesine yönelince ortalık karıştı. Gerilim sonrasında Trabzonspor yardımcı antrenörü Egemen Korkmaz, Başakşehir teknik ekibinden bir isim kırmızı kart görürken Demba Ba'ya da sarı kart çıktı. Oyunun duraklaması nedeniyle maç 14 dakika uzadı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.