ŞENTÜRK GELECEĞİN ŞENLİK VE KUTLAMALARIN SUNUCU GİBİ MÜTHİŞ PERFORMANS SERGİLİYOR

ŞENTÜRK GELECEĞİN ŞENLİK VE KUTLAMALARIN SUNUCU GİBİ MÜTHİŞ PERFORMANS SERGİLİYOR
Trabzon Haber
Trabzon Haber
24 Mayıs 2022 Salı 22:08

Türkiye de bir ilk olma özelliğine sahip Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti olarak 2 ili kapsayan cemiyet üyesi Fatma Şentürk yaptığı hatasız sunumlarla adeta geleceğin şenlik ve kutlamaların aran ismi benim dedirtiyor.

İstanbul Yenikapı’da rekorların kırıldığı Trabzonspor’un şampiyonluk kutlama programlarının başarılı sunucusu Fatma Şentürk, adeta şenlik ve kutlamaların aranan sunucusu oldu. Başarılı çalışmalarıyla Büyükliman Bölgesinin ve Trabzon’un gururu olan Fatma Şentürk önceki gün de baba ocağı Vakfıkebir’de, Vakfıkebir Belediyesi ve Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneğinin ortaklaşa düzenlediği kutlama programının sunumunu başarıyla gerçekleştirdi.

Programda Osman Bayraktar, Kerem Saral, İlker Kutoğlu, Abdurrahman Muşmuloğlu, DJ Burak Koçal, Savaş Arslan, Meltem Karanisoğlu ve Koliva Grubu sahne alırken, taraftarlar Fatma Şentürk’e de büyük sevgi gösterdiler. Taraftarlar, “Fatma hanım sunum yapınca coşku katlanıyor” ifadelerini kullandılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir - 2 yıl önce
bu kutlamalarin video lari neden youtubde yok ?