SON MAÇI KAZANDIĞIMIZDA TURUMUZU ŞALPAZARI’NDA ATACAĞIZ

SON MAÇI KAZANDIĞIMIZDA TURUMUZU ŞALPAZARI’NDA ATACAĞIZ
Trabzon Haber
Trabzon Haber
31 Mart 2022 Perşembe 09:29

Ağasar Çepnispor Bölgesel Amatör Ligine yükseldikten sonraki ilk turunu Şalpazarı İlçesinde atacak.

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Karakaya mahallesi sakinlerinden  Muhtar Nurettin Ataman’ın evlatları tarafından  2014 yılında kurulan Ağasar Çepnispor Kulüp emin adımlarla beraber Bölgesel Amatör Ligi olan BAL ligine çıkmak için başarılarının art arda sıralayarak hedefe ulaşmak istiyor.

Ağasar Çepnispor  Kulübü Trabzon 1. Amatör kümedeki mücadelesini Play-Off maçlarında son bir karşılaşmayı da kazandığı takdirde Bölgesel Amatör Ligine yükselecek.

BU TAKIMIN FUTBOLCULARI BUNU HAK EDİYOR

Ağasar Çepnispor  Kulüp Başkanı Mehmet Ataman  biz BAL Liginde oynama hakkını kazandığımız takdirde İlk turumuzu Şalpazarı’nda atacağız Biz Büyükliman Bölgesinde mücadele eden tek takım olarak Bölgeye destek olacağız. Biz tek başımıza kimseden hiçbir maddi destek almadan bu takım futbolcularına her türlü maddi desteklerde bulunarak bu takımda oynayan gençlerin gözlerindeki o umut ışığını görerek çıkmış olduğumuz bu uzun ama zor süreçte son maça kadar geldik biz bunu da başaracağız dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.