Trabzon 42. Yarı Maratonuna Yoğun İlgi

Trabzon 42. Yarı Maratonuna Yoğun İlgi
Trabzon Haber
Trabzon Haber
19 Şubat 2022 Cumartesi 17:04

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 42.’si düzenlenecek olan Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu hazırlıkları tamamlandı. Yarı Maraton için bu yıl tarihi müracaat gerçekleştirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak organize edilen 42. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu ve Halk Koşusu için açılan müracaatlar bugün itibariyle doldu. 2000 kişinin müracaat ettiği Yarı Maratonda 750 profesyonel sporcu yarışacak. Bu yıl iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla koşulacak yarı maratonun sloganı ise “Dünyanın Sana İhtiyacı Var” olacak. 20 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek Yarı Maraton’da Halk Koşusu, 10k ve 21k koşusu olmak üzere toplam 3 kategoride yarış düzenlenecek.

ÇESİTLİ ÖDÜLLER DAĞITILACAK 

Hızırbey Mahallesi Devlet Sahil Yolu Caddesi Sebze Hali önündeki start noktasından başlayacak Yarı Maraton; Beşirli Dolmuş Durağı önünden geri dönülmesinin ardından Pazarkapı Mahallesi’ndeki yeni yapılan 4 minareli caminin yonca kavşağından dönüldükten sonra yine Sebze Hali önünde sona erecektir. Yarışlarda ise çeşitli ödüller dağıtılacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.