Gülsüm Jandarma Komutanı Göreve Başladı

Gülsüm Jandarma Komutanı Göreve Başladı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
04 Ekim 2021 Pazartesi 20:57

Trabzon’un Batı Bölgesinde Bulunan 5 İlçeyi kapsayan Büyükliman Bölgesi olarak anılan ve bunlardan birisi de  Çarşıbaşı olan  İlçe Jandarma Komutanlığına  atanan Jandarma Teğmen Gülsüm Bekiroğlu, 27 Eylül'de görevine başladı.


Hatırlanacağı gibi 2017 yılında ilçe Kaymakamlığına atanan ilk kadın Kaymakam olarak görev yapan Kaymakam Zerrin Çay Beşikçi' den sonra ilk kadın Jandarma Komutanı olarak Teğmen Gülsüm Bekiroğlu'nun atanması ilçede memnuniyetle karşılandı.

Aslen Nevşehirli olan Teğmen Gülsüm Bekiroğlu, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra Jandarma Okullar Komutanlığından 2015 yılında Astsubay Çavuş olarak mezun oldu. Astsubay olarak daha önce çeşitli illerde görev alan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisini geçtiğimiz aylarda başarıyla bitiren Teğmen Gülsüm Bekiroğlu, yeni rütbesinde ilk görev yeri olarak Çarşıbaşı İlçe Jandarma Komutanlığına atandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.