GEÇMİŞ OLSUN SALİH BAŞKAN

GEÇMİŞ OLSUN SALİH BAŞKAN
Trabzon Haber
Trabzon Haber
25 Ocak 2022 Salı 13:53

Trabzon Valiliği Basın müdürlüğünden emekli merkezi Vakfıkebir de faaliyet gösteren kısa adı (BGC) olan Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Denetleme Kurulu Başkanı Salih Özkan Trabzon’da evinde kaza geçirdi.

Alınan bilgilere göre Trabzon’da ikamet ettiği evinde aydınlatma lambasının kesilmesiyle beraber onu değiştirmek için yükseklik olması için çıktığı masanın üzerinden lamba değişimi sırasında dengesini kaybederek oda zeminine yuvarlandı.

Özkan 112 Sağlık ekipleri tarafından  kaldırıldığı hastanede yapılan film sonrasında omurgalarından birisinde kırık olduğu tespit edilmesinin akabinde bir gece hastanede gözetim altında tutulmasının ardından tedavilerine evinde yapılması için hastaneden taburcu edildi. Evinde geçirdiği kaza sonrasında 2 ay süre ile evinde tedavisi devam edilecek olan BGC Disiplin Kurulu Başkanı Salih Özkan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.