HAMSİKÖY KARADENİZ MÜZİĞİNİN USTASI SAİT UÇAR’A AĞLADI -HABER VİDEOLU

HAMSİKÖY KARADENİZ MÜZİĞİNİN USTASI SAİT UÇAR’A AĞLADI -HABER VİDEOLU
Trabzon Haber
Trabzon Haber
10 Şubat 2022 Perşembe 14:40

Trabzon Maçka Hamsiköy de 1962 yılında dünyaya gelen Karadeniz Müziğinin uzun yıllar boyunca hafızalarımıza yer eden eserlere imza atan  Sait Uçar  rahatsızlığından dolayı İstanbul da tedavi gördüğü hastanede önceki gün vefat etmesinin ardından doğup büyüdüğü çocukluğunun geçtiği Maçka Hamsiköy mahallesinde yoğun kar yağışına rağmen uzun yıllar unutulmayacak toplumun her kesiminden katılımla kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında ebediyete uğurlandı.

Aralarında Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ın da bulunduğu çevre İl ve İlçelerden Belediye Başkanları siyasi parti temsilcileri Milletvekilleri sanatçı dostları yoğun bir katılım  katılarak cenaze namazında merhuma olan haklarını helal ettiklerini belirttiler.Merhum sanatçı Sait Uçar’ın cenaze merasimine katılanlalar merhumun çocuklarına ve yakınlarına taziye dileklerinde bulundular.

Gazeteci meslektaşımız sayın Yılmaz Kaya’ya da Merhum Sait Uçar’ın vefatından dolayı gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ederiz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.