UNUTULMAZ ADAM TURAN ALP GÖNÜLLERİMİZDE YAŞIYOR

Trabzonspor’un unutulmaz yöneticilerinden Avukat Turan ALP’in ölümümüm bu gün 25. yılı. Rahmet ve minnetle anıyoruz.

UNUTULMAZ ADAM TURAN ALP GÖNÜLLERİMİZDE YAŞIYOR
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
28 Mart 2020 Cumartesi 19:05

Trabzonspor’un unutulmaz yöneticilerinden Avukat Turan ALP’in ölümümüm bu gün 25. yılı. Rahmet ve minnetle anıyoruz. Yıl 1995 bu gün acı bir haber Vakfıkebir ve Trabzon semalarında yükseldi. Trabzon ve Vakfıkebir’in değerlerinden,

Türk Futbolunun ve Trabzonspor’un unutulmaz yöneticilerinden Avukat Turan ALP’ın ölümünün kara haberi herkesi derinden üzmüştü 27 Mart 1995 yılında.Kuşkusuz Trabzonspor’a verdiği katkılar ve insanlığa verdiği değerleri ile ön plana çıkan mümtaz bir şahsiyetti Turan ALP. Öyle ki ölümüne bizler gibi Trabzonspor’da üzülmüş olacak ki en son şampiyonluğu onun asbaşkanlık döneminde yaşamız ve o üzüntü ile 25 yıl geçmesine rağmen şampiyon olmamış.


Her dönem Trabzonspor’un menfaatlerini kendi menfaatlerinde üstün tutan ve Trabzonspor’un aldığı (Hafızan beni yanıltmıyorsa) Bursaspor maçı sonrası 5 maçlık cezayı Futbol Federasyonu As Başkanlığı yaptığı döneminde hava alanında “Ben gidiyorum, Ben dönmeden  bu ceza kalkacak” diyecek kadar ne yaptığını ve yapacağını bilen bir yöneticiydi Merhum Turan ALP, kendisini rahmet ve minnetle anıyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.