ŞALPAZARI'NIN BİR DEĞERİNİ COVİD-19 SEVDİKLERİMDEN AYIRDI

ŞALPAZARI'NIN BİR DEĞERİNİ  COVİD-19 SEVDİKLERİMDEN AYIRDI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
20 Ağustos 2020 Perşembe 07:02

Trabzon Şalpazarı ilçesi Üzümözü Mahallesi sakinlerinden 1950 doğumlu 70 yaşındaki 1 erkek,  4 kız evlat babası  Emekli Öğretmen Nazmi Bektaş Covid-19 tedavisi gördüğü Trabzon Kaşüstü Numune Araştırma Hastanesinde vefat etti. Cenazesi Saat:15:00'da Koronavirüs tedbirleri altında sınırlı sayıdaki katılımla  kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verildi.

Merhumun Mahallesinde Karantina Uygulaması Bulunuyor

Merhum Emekli Öğretmen Karantina Bölgesinde Ebediyete Uğurlandı.Edinilen bilgilere göre Üzümözü mahallesi sakini 34 yılını eğitime adamış ilçenin takdirini kazanmış mtevazi bir kişiliğe sahip olan  emekli öğretmen Nazmi Bektaş rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan tetkikle sonucunda çağımızın hastalığı koronovirüs Covid-19 teşhisi konmasıyla tedavisine başlana Bektaş’ın bulunduğu Üzümözü mahallesi Cami mevki küme evlerinde Şalpazarı Hıfssıha kurulu tarafından 12 Ağustos 2020 tarihinde 14 günlük  karantina uygulaması başlatmıştı. Emekli öğretmenin yaklaşık 10 günlük hastane tedavi mücadelesine bu sabah saatlerinde yenik düşmesi Şalpazarı İlçesinin haftalık Pazar alışverişine gelenlerin üzerinde adeta bir şok etkisi yarattı.

Merhum Emekli Öğretmen Son Yolculuğuna Uğurlandı

Merhum emekli öğretmenin cenaze merasimini Trabzon Büyükşehire ait cenaze taşıma aracıyla beraber ikamet ettiği mahallesine getirilmesin ardından Büyükşehir’in görevli personelleri eşliğinde cenaze merasimi toprağa verildi.

Merhum emekli öğretmenin hayat arkadaşı eşi de Vakfıkebir devlet hastanesinde tedavi gördüğü ve merhumun tek erkek evladı da evde izalasyon altında olduklarından babasını son yolculuğuna uğurlayamadı bu cenaze merasimine katılan sınırlı sayıdaki katılımcıların da yoğun tedbirlere uyduğu gözlendi. Kelimelerin boğazlarında düğümlendiği bir cenaze merasimine tanıklık yaptık.

Şalpazarı örnek bir eğitimcisini daha kaybetti

Emekli Öğretmen Murteza Bektaş‘ın ağabeyi olan Nazmi Bektaş meslek yaşamına 1972 yılında Yozgat’ın Sarıkaya İlçesi’ndeki bir ilkokulda başladı. 2 yıl sonra Giresun’a atanan Nazmi Bektaş Harşit Yolu üzerindeki bir İlkokulda 6 yıl görev yaptı. Ardından Beşikdüzü’nün Delesi Mahallesi İlkokulu’nda 1 yıl görev yaptıktan sonra Şalpazarı İlçesi Çetrik Köyü İlkokulu’na atanan Nazmi Bektaş yaklaşık 12 yıl burada öğretmenlik yaptıktan sonra o tarihlerdeki adıyla Şalpazarı Merkez İlkokulu’na atandı. Bir süre öğretmenlik yapan Nazmi Bektaş daha sonra müdür yardımcılığı görevine getirildi ve Şalpazarı Atatürk İlköğretim Okulu’nda Müdür Vekili olarak 10 yıl kadar görev yaptı. 34 yılı aşkın bir süre eğitim camiasında birçok başarılara imza atan Nazmi Bektaş, öğrencileri ve meslektaşları arasında çok seviliyordu. Çok sayıda takdir ve teşekkür belgesi bulunan Nazmi Bektaş 2007 yılında emekli olmuştu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.