HAYRİ DURAL GEYİKLİ’Yİ AĞLATTI

Trabzon Şalpazarı İlçesi Geyikli mahallesi Konakyanı sakinlerinden merhum Yayla Dural’ın İzmir de ikamet eden oğlu Hayri Dural çağımızın amansız hastalığı kanserle mücadelesine tedavi gördüğü İzmir de önceki gün vefat etti.

HAYRİ DURAL GEYİKLİ’Yİ AĞLATTI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
16 Kasım 2020 Pazartesi 20:14

Trabzon Şalpazarı İlçesi Geyikli mahallesi Konakyanı sakinlerinden merhum Yayla Dural’ın İzmir de ikamet eden oğlu Hayri Dural çağımızın amansız hastalığı kanserle mücadelesine tedavi gördüğü İzmir de  önceki gün vefat etti.

Edinilen bilgilere göre Şalpazarı Geyikli mahalle sakini İzmir de ikamet eden 1972 doğumlu 48 yaşındaki 1 kız ve 1 erkek evlat babası Hayri Dural kansere tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Merhumun cenaze merasimini ailesi tarafından doğup büyüdüğü Baba ocağı Geyikli mahallesine getirmedin akabinde bu gün Geyikli Konakyanı mezarlığında saat;11.00’da sosyal mesafeli koronovirüs önlemlerine riayet edilerek kılınan cenaze nazmının ardından aynı yerde bulunan Babası Yayla Duralın yanında göz yaşları arasında ebediyete uğurlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.