İKİ ARAÇ ŞALPAZARI BEŞİKDÜZÜ KARAYOLUNDA KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI 1 ÖLÜ

İKİ ARAÇ ŞALPAZARI BEŞİKDÜZÜ KARAYOLUNDA KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI 1 ÖLÜ
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
23 Haziran 2021 Çarşamba 09:26

Trabzon Şalpazarı Beşikdüzü Karayolu üzerinde 3. Km’de bulunan tarihi Cürüğun değirmen yanında bu sabah Saat;06-30 sularında  meydana kelen trafik kazasında 2 aracın kafa kafaya çarpışması sonucu 1 kişi vefat etti

Alınan bilgilere göre Şalpazarı Beşikdüzü karayolu üzerinde bulunan tarihi Cürüğun Değirmen arkasındaki karayolunun Şalpazarı yönündeki 3. Km’de İlçemiz Kuzuluk mahallesinden Şalpazarı belediyesinden emekli Halil Tok’un öğretmen oğlu  Şalpazarı’ndan Beşikdüzü istikametine seyreden 61 FL 449 Plakalı Mahmut Tok idaresindeki  Otomobil Şalpazarı Pazarcı esnafı olduğu belirtilen Çarşıbaşı sakini 34 BE 7434 idaresindeki midibüs ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza mahalline tanık olanlar tarafından kaza yerine çağrılan 112 ambulans ile durumu ağır olan 2 çocuk babası  Şalpazarı Çok Programlı Lisesi öğretmeni Mahmut Tok Vakfıkebir Devlet Hastanesine kaldırıldı ancak burada yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Durumu hafif olan pazarcı aracın sürücüsü de tedavi amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Kaza ile ilgili trafik jandarma tarafından soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.