Şalpazarı Anadolu Lisesi Yeni Yerinde Eğitime Başladı

Şalpazarı Anadolu Lisesi Yeni Yerinde Eğitime Başladı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
03 Şubat 2020 Pazartesi 20:03

TRABZON; Şalpazarı Anadolu Lisesi olarak eski Şalpazarı lisesi olan okul yeniden dizayn edilerek  2013 yılında eğitim faaliyeti yapılması uygun görülmüştü. Şalpazarı’nda yeni bir çiçek misali bir okul eğitim öğretime kazandırılmasının ardından 2013 yılında eğitime başlayarak 4 yıl sonunda 2017-2018, 2018-2019,  döneminde 2 mezuniyet yaşayan okul öğrencileri 2019-2020  eğitim öğretim yılı başlamadan Şalpazarı Anadolu Lisesi’nin taşınacağı bilgisi duyulmaya başladı. Konuyla ilgili olarak yapılan araştırmalar sonunda Anadolu Lisesini taşınma nedenleri de netlik kazanmaya başlamasının ardından taşınma 2019- 2020 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinde yeni binaya taşındı.

Okullar Yer Değiştirdi

Şalpazarı’na açılması düşünülen Üniversite Binasının hazır olmasına karşın  Okula Müdür ataması da yapılmış ancak 2019-2020 Öğrenci yerleştirme kitapçığında yer almadığı görülmüştü.  Mevcut binanın bahçe olarak kullanıldığı alan ile Şalpazarı Diyanet tarafından Şalpazarı Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinin bulunduğu  binanın 2035 yılına kadar eğitim öğretim yapılmasına izin verilmişti ancak buraya yapılan Üniversite öğrencilerinin Okul bahçe sorunu göz önünde bulundurularak Şalpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesini Şalpazarı Anadolu Lisesine taşınması Şalpazarı Anadolu Lisesi de Şalpazarı Ayten Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi binasına taşınması uygun görüldü.

Kız Öğrenci Yurdu Olacak

Şalpazarı İlçe merkezinde yüksek okulun öğrenci alımı yapılabilmesi için yapılan bir dizi çalışmalar sonucunda  mevcut okulların yerleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü  tarafından teyit edilmesiyle Şalpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Kız Öğrenci yurdu olacak.

Şalpazarı İmam Hatip Lisesi 2. Ara tatilde Taşınacak

Şalpazarı Anadolu lisesi olarak faaliyet gösteren Okul bundan sonra Şalpazarı İmam Hatip Lisesi olarak faaliyetlerine devam edecek ancak taşınacak olan ŞAİHL idarecileri  okulda bazı tadilatların yapıldığını ve bu tadilatların yeni eğitim öğretim yılında ara tatiller olarak gerçekleşen birinci ve ikinci dönem olarak belirtilmişti. İkinci ara tatilde Şalpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi yeni yerine taşınmış olacak.

Yeni Bir Okul Yeni Bir Eğitim Yılı Olacak

Şalpazarı Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Özdemir 2019-2020 eğitim öğretim yılı karne tatilinde yapmış olduğu veda konuşmasında değerli öğrencilerim bizim burası evimiz olarak gördüğümüz Okulumuza karne dönüşü gelemeyeceğiz burada bu yıl mezun olacak öğrencilerimiz ve burada uzun süre eğitim veren öğretmenlerimizi n anızına son de fa bakıyoruz diyerek sözlerini tamamlayarak yeni binada eğitim  yapılacağını belirtmişti.

Değerli Öğrencilerim Hayata Sıfırdan Başlıyoruz

Şalpazarı Anadolu Lisesi Müdür Kadir Özdemir 2019-2020 eğitim öğretim yılının ikinci döneme yeni bir okul binasında eğitim öğretime başlıyoruz. Sevgili öğrencilerim artık kendimizi derslere vermeliyiz her şeyin bir ilki vardır. Sizlerde bu okulun ilki olarak derslerinize daha bir gayretli çalışarak eğitiminizi tamamlayacağınızı umuyorum.

Yeni Okulumuz Öğrencilerimize Yenilikler Katacak

Okul Müdürü Özdemir Yeni binamıza taşınmamız sırasında bizlere yardımcı olan öğretmen ve hizmetli arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yeni eğitim öğretim binamızda öğrencilerimizin ders çalışmaları için bazı eğitim odaları hazırladık. Bu hazırladığımız etüt eğitim odalarında öğrenciler öğle tatillerinde derslerini yapacaklar. Bir odamıza da öğrencilerimizin sosyal faaliyetleri için hazırlıyoruz.

Müdür Yardımcısı Olduğu Okula Müdür Olarak Geri Döndü

Şalpazarı Anadolu Ayten Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak faaliyet gösteren binaya taşınan Şalpazarı Anadolu Lisesi okulunun Müdürü Kadir Özdemir Şalpazarı Anadolu Ayten Yılmaz Mesleki ve Teknik Lise Müdür yardımcısı olarak görev yaptığı okulda bulunan odasına bu sefer Şalpazarı Anadolu Lisesi Müdürü olarak göreve başladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.