ŞALPAZARI  ESNAF VE SANATKARLÂR KREDİ KEFALET KOPERATİFİ SEÇİMİNE ADAYIM

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Dereköy mahallesi sakinlerinden  Şalpazarı eski esnaflarından Osman  Bayram’ın...

ŞALPAZARI  ESNAF VE SANATKARLÂR KREDİ KEFALET KOPERATİFİ SEÇİMİNE ADAYIM
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
09 Şubat 2021 Salı 23:56

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Dereköy mahallesi sakinlerinden  Şalpazarı eski esnaflarından Osman  Bayram’ın 1982 doğumlu lise mezunu genç girişimci ve  kendine ait 16 yıldır fırın işletmeciliği yapan Ali Bayram  önümüzdeki aylarda Covid-19 salgınındaki mücadele durumuna göre yapılacak olan ‘’Şalpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif seçimlerine aday  olduğunu belirtti.


"Medeniyet Yolunda Başarı, Yenileşmeye Bağlıdır."  ’Şalpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif seçimlerine aday  olduğunu belirten İlçenin sevilen siması aynı zamanda esnafı Ali Bayram  Ben ve ailem dört kuşaktır ilçemiz ve yurdumuzun değişik yerlerinde esnaflık yapmaktayız. Doğup büyüdüğüm Şalpazarı İlçeme çocukluğumdan gençliğime kadar hayatın her kademesinde başarılı bir çalışma azmimle beraber kendime ait resmî olarak 16 yıldır fırın işletmeciliği yapıyorum.


‘’Başkan Adayı Hayatın Her Alanında Yer Almaya Özen Gösteriyor.’’’Şalpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif seçimlerine aday  olduğunu belirten Ali Bayram İlçe içi ve İlçe dışı bir çok sosyal oluşumlara destek olan bir çoğu devam eden STK’larda ve derneklerde de aktif olarak görev aldı.Bu yıl yapılacak olan seçimlerde aday olacağını belirten Bayram sözlerine şöyle devam etti. Sözlerime Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize ilham veren bir sözüyle başlamak istiyorum.


 "Medeniyet Yolunda Başarı, Yenileşmeye Bağlıdır." Değerli Şalpazarı'lı esnaf ve sanatkâr arkadaşlarım bu yıl yapılacak olan  Şalpazarı Esnaf ve Sanatkarlâr Kredi Kefalet  Kooperatifi seçimli genel kurul da kuracağımız yeni ve dinamik bir kadro ile  adaylığımı açıklıyorum.  Siz kıymetli ortaklarımızın teveccühü ne talibim.   Amacımız kargaşa çıkarmak veya baş kaldırmak değil  "daha iyisini"  yapmaktır. Yeni neslin bu tür görevleri hakkıyla ve layıkıyla yapabileceğini göstermektir.
 Hedefimiz Devlet ile  Esnaf ve Sanatkârın arasına kurulan bu sağlam köprüden herkesin geçmesini sağlamak ve her daim  devlet desteğini esnaf ve sanatkârlarımıza hissettirmek dir.  


Vizyonumuz : Yenilikçi , çalışkan ,adil ve dürüst bir yönetimle esnaf ve sanatkârımıza hizmet vermek.  Kooperatifimizi il ve ilçe düzeyinde temsil etmektedir 

Misyonumuz : Değişime ve dönüşüme uyum sağlayabilen güçlü bir esnaf ve sanatkâr kesimi yaratmak, esnaf ve sanatkarlârın ekonomiye sağladıkları katkıyı artırmak ve rekabet gücünü artırmak için , sürekli kayıtsız şartsız esnaf ve sanatkârın yanında yer almak arkasında durmaktır. 

Şimdilik bu duygu ve düşüncelerle tüm esnaf ve sanatkâr arkadaşlarımı selamlıyor saygılar sunuyorum. 
Ali BAYRAM


Etiketler; #Osman  Bayram
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.