SİNLİCE ERİKBELİ YOL ÇALIŞMASI BAŞLADI

Kadırga yolunun Sinlice Erikbeli arası asfaltlama ve yol genişletme  zemin çalışması yeniden start aldı. Karayollarının Sinlice-Erikbeli Karayolunun asfalt dökülmeye hazır hale getirilmesi için yapmış olduğu alt yapı çalışmasında istinat duvarı, büz atma çalışması tamamlanmak üzere.

SİNLİCE ERİKBELİ YOL ÇALIŞMASI BAŞLADI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
10 Ekim 2020 Cumartesi 00:15

Kadırga yolunun Sinlice Erikbeli arası asfaltlama ve yol genişletme  zemin çalışması yeniden start aldı.Karayollarının Sinlice-Erikbeli Karayolunun asfalt dökülmeye hazır hale getirilmesi için yapmış olduğu alt yapı çalışmasında istinat duvarı, büz atma çalışması tamamlanmak üzere.

Yıllardır sürücüler tarafından kullanılan ve bir an önce bitirilmesi için beklenen 14.5  kilometrelik Sinlice-Erikbeli Karayolunun ihalesini alan Burkay inşaat tarafından asfaltlanma öncesi yol genişletme çalışmaların başlandı. Genişletme çalışmalarının tamamlanmasının ardından zemin döşemesi yapıtlıktan sonra kısmi olarak yapılan döşeme üzerine asfaltlama yapılacak. Ayrıca Şalpazarı Şıhkıranı-Sinlice arasında  karayolunda  ise yapılan yol genişletme kazı çalışmalarının yaklaşık olarak2-3 km’lik bir bölümün ise  yol genişletme çalışmalarıyla tamamlanacağı belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.