Gökhan Uzunali'den eşi Aslıhan Erer için duygusal paylaşım

Trabzonlu ünlü sanatçı Gökhan Uzunali eşi Aslıhan Erer'in doğum günü için duygusal bir paylaşım yaptı.

Trabzon Haber
Trabzon Haber
06 Mayıs 2020 Çarşamba 21:44

Trabzon'lu fenomen sanatçı Gökhan Uzunali geçtiğimiz yıl fenomen Aslıhan Erer ile dünya evine girmişti. Gökhan Uzunali ve Aslıhan Erer çifti sosyal medya üzerinde sonderece aktif ve sevilen bir çift oldular. Gökhan Uzunali bugün doğum günü olan Eşi Aslıhan Erer'in doğum gününü de sosyal medya üzerinde duygusal bir paylaşım yaparak kutladı. 

61 HABER olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diler, Aslı hanımın doğum gününü kutlarız.

Gökhan Uzunali Kimdir?

Karadenizli sanatçı, müzisyen Gökhan Uzunali 1977 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından aslen Arsin, anne tarafından ise aslen Araklı’lıdır. İlköğretim, Ortaokul ve Lise eğitimini Trabzon’da tamamlamış. Üniversite eğitimi için 18 yaşında iken Trabzon’dan ayrılmıştır. Daha sonra askere gitmiş döndüğünde ise çalışma hayatını Ege’de sürdürmeye karar vermiştir. Bodrum’da sekiz yıl olmak üzere Şantiye şefliği ve mühendislik yaparak çalışmalarını sürdürmüştür. İnşaat Fakültesi Mühendislik Bölümü mezunudur. Bugüne kadar iki albüme imza atan Gökhan Uzanali’nin albümleri Karadeniz’e Mektup ve Yüreğune Yaz Beni’dir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.