GURBETTE SANTRANÇ TURNUVASININ BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU

GURBETTE SANTRANÇ TURNUVASININ BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU
Trabzon Haber
Trabzon Haber
28 Şubat 2022 Pazartesi 01:06

Merkezi İstanbul Kirazlıtepe'de bulunan İstanbul Çepni Boyu Derneği'nin düzenlemiş olduğu satranç turnuvasının Şampiyonları belli oldu.

İstanbul Çepni Boyu Derneği'nin dernek merkezinde düzenlemiş olduğu satranç turnuvasına 9-14 ve 15- 22 yaşlar arası 16 öğrencinin katıldığı turnuvada 9-14 yaş gurubunun birincisi Muzaffer Durmuş 15-22 yaş gurubunun birincisi de Kadir Şengül olmuştur.

Öncelikle öğrencilerin zekâlarının gelişmesine fayda sağlayıp etki yaratacak böylesine güzel düşünülmüş bir programa katılan 16 yavrumuza daha sonra programda emeği geçen İstanbul Çepni Boyu Derneği yönetimine katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Dernek idarecileri turnuvada dereceye girenleri para ödülüyle ödüllendirdiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.