Sen Dur Yaşam Durmasın

Yurdumuz genelinde olduğu gibi Trabzon Şalpazarı’nda da İçişleri Bakanlığı’nın uygulaması çerçevesinde Şalpazarı’nda da trafikte yaya güvenliği için “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” kampanyası düzenlendi.

Sen Dur Yaşam Durmasın
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
02 Ekim 2019 Çarşamba 20:28

Yurdumuz genelinde  olduğu gibi Trabzon Şalpazarı’nda da İçişleri Bakanlığı’nın uygulaması çerçevesinde Şalpazarı’nda da trafikte yaya güvenliği için “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” kampanyası düzenlendi.

Şalpazarı Hükümet Konağı önünde başlatılan kampanyaya Şalpazarı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından  ellerinde trafikte yaya güvenliğini vurgulayan döviz ve pankartlarla destek verdiler.

Şalpazarı İlçe Emniyet Amiri V. Soner Dinler etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bugün 13.00 – 14.00 saatleri arasında tüm yurt genelinde yaya güvenliği için yayaların yoğun olduğu yerlerde nöbetteyiz. Trafikte yayalara yol verilmesi için sizleri bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız da, “İçişleri Bakanlığı’nın tüm Türkiye’de yayalara ve sürücülere vermeye çalıştığı mesajı biz de burada sizlere vermeye çalışıyoruz. Bir can bizim için önemli. Atacağımız bu adımlarla bir can kurtulmasına vesile olabiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu.

Etkinlik çerçevesinde öğrenciler ve polis memurları tarafından sürücülere trafikte yaya güvenliği ile ilgili broşürler dağıtıldı, bilgiler verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.