Horonda Yarıştılar Şalpazarıspor’a Katkı Zamanı Gözden Uzaklaştılar

TRABZON;Trabzon 1. Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Şalpazarıspor’a Birlik ve Dayanışma gecesi yapıldı. Şalpazarıspor’a yapılan Birlik ve Dayanışma gecesine katılanlar için yöresel sanatçıların da destek verdiği gecede ‘’Horonda Yarıştılar Şalpazarıspr’a Katkı Zamanı Gözden Uzaklaştılar.

Horonda Yarıştılar Şalpazarıspor’a Katkı Zamanı Gözden Uzaklaştılar
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
07 Ağustos 2019 Çarşamba 22:50

TRABZON;Trabzon 1. Amatör Küme A Grubunda mücadale eden Şalpazarıspor’a Birlik ve Dayanışma  gecesi yapıldı. Şalpazarıspor’a yapılan Birlik ve Dayanışma  gecesine katılanlar için yöresel sanatçıların da destek verdiği gecede ‘’Horanda Yarıştılar Şalpazarıspr’a Katkı Zamanı Gözden Uzaklaştılar. Şalpazarıspor’un Cinkaya Düğün Salonunda yapılan Birlik ve Dayanışma gecesinde buluşan Şalpazarıspor sevdalıları Sunucu Erol Yanık’ın program sunumuyla Salı akşam 19-00/24-00 saatleri arasında gerçekleşti.  

Şalpazarıspor’a yapılan Birlik ve Dayanışma gecesine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı Belediye Meclis Üyesi 1. Başkan vekili Atila Ataman, Trabzon Ortahisar Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Yüksel Gülay, Trabzon ASFK Cahit Erdem, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurkız, Şalpazarı Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin, Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, CHP İlçe Başkanı  Erdoğan Kıran MHP İlçe Başkanı Ömer Özdin, İYİ Parti İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz Belediye Meclis üyeleri bazı sivil toplumu temsilcileri mahalle muhtarlarının yanı sıra kalabalık bir halk katılımı gerçekleşti.

Şalpazarıspor’a yapılan Birlik ve Dayanışma gecesinde Şalpazarıspor Başkanı Gazi Cevat Özdemir programın salonuna gelenleri kapıda karşılayarak yine yaptıkları konuşmalar ve yardımları sonrasında nezaket örneği ile salon kapısına kadar uğurladı.

Şalpazarıspor’a Birlik ve Dayanışma gecesine katılanlar Şalpazaspor’a destek olacaklarını belirttiler. Şalpazarıspor’a Birlik ve Dayanışma gecesine son anda katılan Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız bizler bu gün olduğu gibi yarın da öbür gün de Şalpazarıspoor’un yanında olmaya devam edeceğiz şu an Şalpazarı Belediyesi olarak Yeni hizmet binamıza önümüzdeki Kurban bayramından sonra geçmeyi planlıyoruz bizler yeni binaya geçtiğimizde  hizmet veren eski üç katlı binamızın bir katını Şalpazarıspor’a vererek onları kira ödemekten kurtaracağız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.