Müftü Kadıoğlu Kurban Pazarını Denetledi

Müftü Kadıoğlu Kurban Pazarını Denetledi
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
25 Temmuz 2020 Cumartesi 06:53

Trabzon Beşikdüzü İlçe Müftülüğü  her alanda hizmetlerine devam ediyor.Kurban Bayramının yaklaşmasıyla Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçede yoğun tedbirler alındı.

İlçe Müftüsü sayın İbrahim Kadıoğlu, ilçede ki ilgili ve yetkili kurum amirleri ve yetkilileriyle birlikte Kurbanlık satış yerlerinde incelemelerde bulundu. Denetleme esnasında "Kurban ibadeti çok önem arz eden bir ibadet. İçinde bulunduğumuz salgın hastalık dönemine denk gelen Kurban Bayramında alınacak tedbirleri sayın Kaymakamımızın başkanlığında yaptığımız toplantılarda ele alarak tedbirlerimizi aldık." Kurbanlık hayvan satışı yapan kasaplara tavsiyelerde bulunan Sayın Kadıoğlu," Hayvanlara eziyet etmeyiniz, aç bırakmayınız, bir ibadetin içinde olduğunuzu hiç bir zaman unutmayınız." dedi.

Her şeyin güzel olmasından memnun olduklarını ifade eden İlçe Müftüsü sayın İbrahim Kadıoğlu ve beraberinde ki yetkililer kurbanlık satış mahallinden ayrıldılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.