Çarşıbaşı'nda Dün Akşam  Yangında Vefat Eden Yaşlı Çift Toprağa Verildi

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde bir evde çıkan yangında dumandan zehirlenerek vefat eden  yaşlı çift gözyaşlarıyla defnedildi.

Çarşıbaşı'nda Dün Akşam  Yangında Vefat Eden Yaşlı Çift Toprağa Verildi
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
24 Şubat 2021 Çarşamba 18:04

Yaşlı çift için Yoroz Limanı mevkiinde  kılınanCenaze namazına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ve yaşlı çiftin yakınları katıldı. Çarşıbaşı ilçesinde bir evde çıkan yangında dumandan zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybederken kızları son anda kurtarıldı. Yaşlı çiftin torunları ise camdan atlayarak kurtuldu.

Çarşıbaşı İlçesi Fenerköy Mahallesi’ndeki Yoroz Tüneli’nin hemen üst tarafında bulunan 2 katlı binanın üst katında akşam saat 20.00 sularında yangın meydana gelmişti.  Elektrikli sobadan çıktığı belirlenen yangında evde bulunan Emin Yılmaz (93) ile eşi Havva Yılmaz (90) dumandan zehirlenerek hayatını kaybetmiş, kızları son anda kurtarılan yaşlı çiftin torunları ise camdan atlayarak kurtulmuştu.

Evdeki kızları Serpil ise vatandaşlar tarafından son anda evden çıkarılırken hafif yaralandı. Yangında evde bulunan yaşlı çiftin torunları ise camdan atlayarak hayatlarını kurtardılar.

Haner Kaynağı;Vakfıkebir Gazete

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.