Dernekpazarı'nda Kör Kurşun Korkuttu

Dernekpazarı'nda Kör Kurşun Korkuttu
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
10 Ağustos 2020 Pazartesi 23:20

Trabzon Dernekpazarı'nda Kör Kurşun Korkuttu Dernekpazarı ilçesi Belediye Caddesi üzerinde park etmiş bir araca nereden geldiği bilinmeyen mermi çekirdeği düştü.


Edinilen bilgiye göre dün akşa
m saatlerinde A.N. Özçelik’e ait 34 TC 8257 plakalı özel araca isabet eden mermi çekirdeği aracın ön camını kırarak içeri girdi. A.N . Özçelik   dün akşam saatlerinde dükkanda otururken esnaf arkadaşların arabamın camının kırıldığını belirttiler. Arabamın yanına varınca içerisinde mermi çekirdeğini gördüm... Arabada kimse olmaması, veya bir kişinin başına denk gelmemesi tesellimiz', dedi.

Yaz aylarında özellikle gurbetçilerimizin silah atma sevdası tehlikeli olabiliyor. O mermi çekirdeği bir kişiye denk gelmiş olsaydı Allah muhafaza ölüme kadar uzanan bir trajedi olabilirdi.
Lütfen duyarlı ve dikkatli olalım.

Haber Kaynağı;Dernekpazarı Gazetesi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.