TONYA CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİ KAHVEHANECİLER İÇİN ÖNERGE VERDİ

TONYA CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİ KAHVEHANECİLER İÇİN ÖNERGE VERDİ

TONYA CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİ KAHVEHANECİLER İÇİN ÖNERGE VERDİ
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
13 Ocak 2021 Çarşamba 21:11

Trabzon Tonya Cumhuriyet Halk Partisi Tonya Belediye Meclisi Meclis Grubu, verdiği önerge ile mağdur olan esnaflara belediye tarafından yardım yapılmasını istedi. Belediye Meclisi’nce görüşülen önergenin Plan Bütçe Komisyonuna havale edildiği öğrenildi.

CHP grubu, pandemi nedeniyle işyerlerini açamayan kahvehaneci esnafının mağdur olduğunu ifade ederek bir kereye mahsus 1.000,- TL yardım yapılmasını istedi.CHP Meclis üyeleri Mevlüt Sağlam, Cemal Bayrak ve Ali Kurt’un imzasıyla verilen önergede şöyle denildi:

“Bilindiği üzere yaklaşık bir yıldan beri süren pandemi nedeniyle birçok esnafımız mağdur olmuştur. Özellikle kahvehaneci esnafının işyerleri kapatılmış, işyeri sahibi, çalışan personel mağdur olmuştur. Bir yandan da kiralarını ödemeye devam etmektedirler. İlçemiz sınırları içindeki kahvehaneci esnaflarına belediyemiz tarafından maddi destek verilmesinin uygun olduğu düşüncesindeyiz.

Belediye Meclisi olarak alacağımız kararla, kahvehaneci esnafına bir kereye mahsus 1.000,-TL yardım yapılmasını arz ve teklif ederiz.” Plan Bütçe komisyonunda alınacak karara göre yardımın yapılması ve miktarı üzerinde Belediye Meclisi karar verecek. İlçe sınırları içinde 20 dolayında kahvehane bulunuyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.