TONYA DA YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ

TONYA DA YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
13 Ağustos 2020 Perşembe 20:20

Trabzon Tonya Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılan 2. olağan kongrede başkanlık görevine Cemil Yılmaz yeniden seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra başlayan kongrede, ikinci dönem başkanlık görevine seçilen Kayacan Mahallesi Muhtarı Cemil Yılmaz kendisine destek olan tüm muhtarlara teşekkür etti.

Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Derneğimizin ikinci olağan kongresini yaptık. Derneğimizi muhtarların da yoğun çapaları ile birlikte bu günlere taşıdık. Derneğimiz, muhtarlarımızın resmi kurumlarla aralarında olan faaliyetlerini yürütmeyi görev bildi bu zamana kadar. Bu zamana kadar çok güzel faaliyetler yaptık, tabi ki eksiklerimiz de var. Önümüzdeki dönemde eksiklerimizi de gidererek Tonya ilçemize neler getirebiliriz, Tonya için neler yapabiliriz gibi çalışmaları yapıp yetkililere ulaştıracağız. Muhtarlar olarak, vatandaş ile Kaymakam ve Belediye arasındaki köprü mesafesini yerine getiriyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz.” dedi.

Haber Kaynağı;Tonya Haber

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.