Tonya’lı Cumhuriyet Savcısı Mustafa Karaca Andıran İlçesine Atandı

Trabzon Tonya’nın Çamlı Mahallesi nüfusuna kayıtlı Mustafa Karaca, yapılan savcı ve hâkim atamaları kura çekimi sonucu Kahramanmaraş İli Andırın ilçesine atandı.

Tonya’lı Cumhuriyet Savcısı Mustafa Karaca Andıran İlçesine Atandı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
23 Mayıs 2020 Cumartesi 17:58

Trabzon Tonya’nın Çamlı Mahallesi nüfusuna kayıtlı Mustafa Karaca, yapılan savcı ve hâkim atamaları kura çekimi sonucu Kahramanmaraş İli  Andırın ilçesine atandı.

Trabzon Tonyalı hemşehrimiz Bitlis’te polis memuru olarak görev yapan Mehmet Ali Karaca’nın oğlu, Yılmaz Karaca’nın yeğeni olan Cumhuriyet Savcısı Mustafa Karaca 1994 yılında Çamlı Mahallesi’nde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Amasya, Malatya ve Giresun’da tamamladı. 2016’ta Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Avukatlık stajını Konya’da tamamladıktan sonra girdiği sınavı kazandı ve savcılık stajını da Konya ve Ankara’da yaptı.

Karaca, Mayıs ayı içinde hâkim ve savcı atamaları ile ilgili kura çekiminde Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesi Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Kaynak;Tonya Haber

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.