BGC'DEN  TGC'NE ZİYARET 

Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti (BGC) yönetimi olarak Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkanı Ersen Küçük’ü ziyaret ederek meslek ve sektör üzerine sohbet ettik. Kendisine başarılar diliyoruz. 

BGC'DEN  TGC'NE ZİYARET 
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
16 Mart 2020 Pazartesi 22:53


Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti (BGC) yönetimi olarak Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkanı Ersen Küçük’ü ziyaret ederek meslek ve sektör üzerine sohbet ettik. Kendisine başarılar diliyoruz.  Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti (BGC) yönetim kurulu Başkanı Aydın Gelleci, Denetleme Kurulu Başkanı Salih Özkan, Genel Sekreter Mehmet Bülent Alp ve üye Mustafa Özcan’ın katılımıyla Trabzon  ziyaretinde bulunuldu.  


BGC olarak Trabzon Gazeteciler cemiyet Başkanı Ersen Küçük ve cemiyette bulunanlarla güncel konuları değerlendirdik tabiki iki cemiyet ekibi bir aradayken en önemli konu başlığımız Trabzonspor olarak gündeme dair konularla konuştuk. Geçmişten günümüze kadar Trabzon Basının yaptığı güzel işlerin bundan sonrada devam etmesi için çalışmaların devam etmesini dileyerek her iki cemiyet başkanları bu sohbetin çok ılımlı olduğunu belirterek program son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.