EN ANLAMLI HEDİYE

BGC Başkan yardımcısı Mesklektaşımız Tuncay Hacıfettahoğlu’na merhum Ocaklı ile yaptığı son röportaj dolayısıyla plaket verildi.Karadeniz Müziğinin Türkü Babası Erkan Ocaklı isimli kitabın tanıtımı ve değerli sanatçımızı anma gecesi düzenledi

EN ANLAMLI HEDİYE
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
29 Kasım 2019 Cuma 06:52

BGC Başkan yardımcısı Mesklektaşımız Tuncay Hacıfettahoğlu’na merhum Ocaklı ile yaptığı son röportaj dolayısıyla plaket verildi.Karadeniz Müziğinin Türkü Babası  Erkan Ocaklı isimli kitabın tanıtımı ve değerli sanatçımızı anma gecesi düzenledi.

3 yıllık bir emek sonucunda yazar Mustafa Durmuş tarafından hazırlanan ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç tarafından bastırılan Karadeniz Müziğinin Türkü Babası Erkan Ocaklı isimli kitabın tanıtımı ve değerli sanatçımızı anma gecesi düzenledi.
     Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Vakfıkebir Belediyesi Basın danışmanı Tuncay Hacıfettahoğlu’na, Erkan Ocaklı ile son röportajı yapan gazeteci olarak gecede plaket verildi.

    Merhum Ocaklı ile son ropörtajı yapmanın haklı gururunu yaşayan Hacıfettahoğlu yaptığı açıklamada; 20 yıldır aşkın bir süredir devam ettirdiğim gazetecilik mesleğimde çok sayıda ödül ve plaket aldım. Ancak en özeli bu gece aldığım plaket oldu sanırım. Öncelikle bu kitapta 2007 yılında yaptığım röportajın yer almasından gurur ve mutluluk duydum. Bu değerli organizasyonda emeği gecen Ahmet Metin Genç Başkanımıza ve kitabı hazırlayan Mustafa Durmuş Beye teşekkür ediyorum dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.