İÇİMİZDEN BİRİSİ ALP MEMLEKET TRT HABER DE

İÇİMİZDEN BİRİSİ ALP  MEMLEKET TRT HABER DE
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
25 Nisan 2021 Pazar 04:44

Trabzon Vakfıkebir de bulunan merkezi Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı  halen Genel Sekreter ve Gazete Vakfıkebir’in imtiyaz sahibi TİNGADER Vakfıkebir Temsilcisi Mehmet Bülent Alp eşi ile beraber gittiği doğal yaşam alanı Kadıralak yaylasında  TRT Haber’e konuk oldu.

Trabzon Tonya İlçesine bağlı 1300 rakımlı Kadıralak yaylasındaki TRT Haber ekibi Bern sözleşmesiyle koruma altına alınan  ve yılda 15 gün mor çiçeklerle halkın uğrak yeri olan Kadıralak yaylasında haber derlemesi yaptığı sırada  röportajıyla katkı sunan meslektaşımız Gazeteci Mehmet Bülent Alp’i bu doğa duyarlılığından dolayı tebrik ederiz. Bu haber 23 Nisan 2021 Cuma günü akşam haberlerinde TRT Haber de Memleketten Haber var da yer aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.