ŞALPAZARI EĞİTİM KST DERNEĞİ 7. ŞALPAZARI GENÇLİK FESTİVALİ START ALDI

ŞALPAZARI EĞİTİM KST DERNEĞİ 7. ŞALPAZARI GENÇLİK FESTİVALİ START ALDI
Trabzon Haber
Trabzon Haber
20 Mayıs 2022 Cuma 20:08

Merkezi İstanbul da bulunan Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği tarafından  18-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek oldukları 7. Şalpazarı Gençlik Festivali programına katılan öğrenciler  bu gün Şalpazarı İlçe merkezinden gezi için yola çıktılar.

  1. Şalpazarı Gençlik Festivali programına katılan öğrencileri taşıyan Ulaşım aracı Şehirlerarası standartlarına uygun 2 Otobüs ile ilçe merkezinden 4 gün de dolu dolu gezi kafilesini taşıyan araçlar Şalpazarı İlçe merkezinden Polis Eskortlarıyla uğurlandı.

Şalpazarı Eğitim KST Derneği Başkanı Hasan Keskin ve yönetim kurulu Şalpazarı ilçe adına örnek gösterilecek çalışmalara, programlara imza atmaları nedeniyle oluşturmuş oldukları ekip İlçe merkezi haricinde Büyükliman Bölgesinde de takdirle karşılanıyor.

GEZİYE KATILACAK ÖĞRENCİLERİN AİLESİYLE DUYGULU VEDALAŞMA

Şalpazarı Merkezinde öğrenim gören öğrencilerin Geziye gönderecek evlatlarını, torunlarını   uğurlamaya gelen bazı Öğrenci velileri evlatlarını daha böyle yanlarından kendilerinden ayrı olarak geziye göndermediklerinden bir bakıma da bu gezi son sınıf öğrencilerinin aile bireylerinden yaşam mücadelesi için ayrılacaklarının ön provası gibi olduğu gözlerimize takıldı.  Bazı veliler öğrencilerin otobüste beraber foto karesinde  buluşması, bazılarının da öğrencilerine belli etmeseler de gözlerinden hüzünler oluştuğu bir o kadar da İlçe merkezindeki kalabalığı gören halk burada asker uğurlaması mı var diye bizlere sormasına yanıt olarak hayır Şalpazarı Eğitim Derneği Öğrencilerimizi Çanakkale gezisine götürüyor diye hatırlatmamız üzerine Çanakkale dendi mi durulur onlardan Allah razı olsun güzel düşünülmüş dediler.

YKS İMTİHANINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZE MORAL MOTİVASYON GEZİSİ

Merkezi İstanbul da bulunan Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği tarafından  18-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek oldukları 7. Şalpazarı Gençlik Festivali programına katılan öğrenciler için  Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Türkmen Gezi  kafilesine  katılım sağlayan öğrenciler ve İlçe Basınına şu açıklamalarda bulundu.

Bu geziye katılım sağlayan öğrencilerimizin hayatlarını garanti altına alacak imtihan öncesinde bir anlamda moral motivasyon olarak Öğrencilerde Milli bir tarih bilinci oluşturma Ülkesinin milli ve manevi değerlerine sahip çıkma bilinci kazanma Ülkesinin tarihi ve turistik mekânlarını yerinde görme imkânına sahip olmaları adına geziye öğrencilerle beraber okul idarecileri de hazır bulundular.

TARİH PROGRAM AÇIKLAMA
18 MAYIS 2022 -ÇARŞAMBA 14.00 Şalpazarı, Çanakkale Hareket *Osmancık Ulusoy Yemek
 

 

 

19 MAYIS 2022 PERŞEMBE

ÇANAKKALE/GELİBOLU

06.00 Kahvaltı

08.00 Şehitlik Alanı Ziyaretleri

13.00 Öğle Yemeği (Kumanya)

17.00 Tekirdağ Valiliği Ziyareti

18.00 Yemek Tekirdağ

22.00 İstanbul Konaklama Tesisi

*Program akışına göre, Şehitlik ziyaretleri sonrası,  Edirne üzerinden İstanbul dönüşü planlanabilir.
 

 

 

20 MAYIS 2022 CUMA

08.00 Kahvaltı

10.00 Fetih 1453 Panorama

11.30 Edirnekapı Şehitliği

13.00 Eyüpsultan Camii

14.00 Öğle Yemeği

15.30 Ayasofya/Sultan Ahmet

19.00 Akşam Yemeği

21.30 Konaklama Tesisi

*Boğaz Turu/Demokrasi Adası ziyareti program akışına göre bu güne alınabilir.
 

 

 

21 MAYIS CUMARTESİ

08.00 Kahvaltı

10.00 Üsküdar Gezileri (Nev Mekanlar, Çamlıca Kule, Çamlıca Camii, Nakkaştepe, Boğaz /Demokrasi Adası     Ziyareti… )

19.00 Gençlik Şöleni Gecesi (Yaşam Merkezi)

23.30 Şalpazarı’na Hareket

 

*Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen’e makam ziyareti

 

*Gençlik Şöleni; yemekli, müzikli olarak geniş katılımlı olarak yapılacaktır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.