BGC'DEN ERGÜVEN'E ZİYARET

BGC'DEN  ERGÜVEN'E ZİYARET
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
19 Ağustos 2020 Çarşamba 06:19

Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Gelleci beraberinde Başkan Yardımcısı Tuncay Hacıfettahoğu ve Genel Sekreter Mehmet Bülent Alp’te hazır bulundular.Ziyarette Başkan Gelleci, Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti hakkında Müdürü Ergüven’e bilgi verdi. Başkan Gelleci Büyükliman Bölgesinin Yoroz Burnundan başlayarak Giresun’un Trebolu İlçesine kadar bir bölgenin olduğunun altını çizerek üyelerin bölgesel olduğu kadar ulusal medya temsilcilikleri de yaptıklarını belirtti.

Karadeniz Bölgesine yabancı olmadığını belirten Müdür Ergüven; ilk görev yerim Rize, 3 buçuk yıl terörle mücadele şube müdürlüğü yaptım. İzmir, İstanbul, Bayburt, Kırklareli’nde görev yaptım. Normalde bizim bu dönem tayınımızın olmaması lazımdı. Fakat Tüm Türkiye çapında polis ve jandarmada rotasyon oldu neticede buradayız. Nerde memleket, nerede karın doyuruyorsam, nerede hizmet ediyorsam orası benim memleketidir. Karadeniz insanıyla genelde uyumluyumdur. İyi bir Karadenizliyle tanışmışsanız sizi kötü birileriyle tanıştırmaz.  Karadenizlilerin yapısını az çok bilirim. Daha önceden çalışmış olduğum birçok memur arkadaşlarım buralarda, yetiştirmiş olduğum öğrencilerin buralarda görev yapıyor. Buraya gelmemde mutlu olmamda en büyük sebeplerimden biride Trabzon Emniyet Müdürü Metin müdürümdür. Kendisi de Trabzon için ayrı bir şanstır. Görev yapacaksın ama yaparken insanları kırmayacaksınız. Atalarımız boşuna dememiş “Devlet her zaman 18 yaşında” diye. Ben görev icabı hizmet ettiğim metropolleri de, turizm bölgelerini de doğuyu da batıyı da bilirim. Devlet bize makam mevki ve maaş verirken gidin Vakfıkebir’de insanlar huzur içerisinde yaşasınlar diye verdi. Kimsenin kimseye huzursuzluk vermeye hakkı yok. Huzur içerisinde yaşayacağız dedi.

Haber Kaybağı;Vakfıkebir Gazete

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.