GENÇ ANNENİN ÖLÜMÜ VAKFIKEBİR'İ AĞLATTI

GENÇ ANNENİN ÖLÜMÜ VAKFIKEBİR'İ AĞLATTI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
23 Mart 2021 Salı 00:05

Karnında bebeği olan Müjde Çilingir’in Covid -19 virüsü nedeniyle yaşama veda etmesi Vakfıkebir’de büyük üzüntü yarattı
Trabzon Vakfıkebir İlçesinden Müjde Çilingir Covid-19 virüsü nedeniyle 34 yaşında hayatını kaybetti. 6,5 aylık hamile olan Çilingir’in bebeği ameliyatla alınarak kuvöze kondu.

Edinilen bilgilere göre 3 çocuk annesi olan, 6,5 aylık hamile Müjde Çilingir ve ailesi bir süre önce Covid-19 hastalığına yakalandı. Genel sağlık durumumun kötüleşmesi sonucunda Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada dört günlük tedavi sürecinin ardından durumu ağırlaşan talihsiz kadın yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Daha sonra doktorlar bebeğinin alınmasına karar verdiler. Ameliyatla bebeği karnından alınan genç anne kısa bir süre sonra hayata tutunamayarak yaşama veda etti. Bebeğinin ise, kuvözde yaşam mücadelesinin sürdürdüğü öğrenildi.

Vakfıkebir İshaklı Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verilen Müjde Çilingir’in tedavi sürecinde bazı ihmallerin yaşandığı ifade ediliyor. Vakfıkebir’in sevilen ve tanınmış esnaflarından İsmet Garip’in kızı olan genç annenin ölümü Vakfıkebir’de büyük üzüntü yarattı, yürekleri parçaladı.

AİLESİ KAZA YAPTI
         Müjde Çilingir'in aile fertlerinin içerisinde bulunduğu 61 HG 761 plakalı hafif ticari araç, Vakfıkebir-Tonya yolunda sürücüsü bilinemeyen 11 EL 161 plakalı kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, koronavirüs nedeniyle yaşama tutunamayan Müjde Çilingir’in babası İsmet, annesi Emine Garip ile akrabaları Ö.F. A. ve C.K., yaralandı. İhbarla gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu yaralılar, kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Kaza nedeniyle cenazeye katılamayan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Haber Kaynağı;Tucay Hacıfettahoğlu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.