GÜNEŞ BALTA’YI ZİAYRET ETTİ

GÜNEŞ BALTA’YI ZİAYRET ETTİ
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
15 Ağustos 2020 Cumartesi 21:31

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor eski Yöneticisi Hayrettin Hacısalihoğlu ile birlikte Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ettiler.

BUNDAN SONRA KULÜP TAKIMI ÇALIŞTIRMAYACAĞIM

Kendisinin de Vakfıkebirli olduğunu hatırlatan ve burada bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyleyen A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, keyifli bir futbol sohbeti gerçekleştirdi. A Milli Takımın başarısı için yoğun bir şekilde çalıştığını ifade eden Şenol Güneş, “Bundan sonra artık kulüp takımı çalıştırmayı düşünmüyorum. Üç yıl boyunca milli takımımızın başında olacağım.

Yetenekli oyunculardan kurulu çok iyi bir Milli Takımımız var. Yaşadığımız pandemi süreci dolayısıyla Avrupa Futbol Şampiyonası bir yıl ertelendi. İnşallah sakat oyuncularımızın da düzelmesi için en güçlü kadromuzla Avrupa Şampiyonasına giderek ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Haber Kaynağı,Tuncay Hacıfettahoğlu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.