Tokullar 7. Mağazasını Vakfıkebir’de Açtı

Tokullar 7. Mağazasını Vakfıkebir’de Açtı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
27 Temmuz 2020 Pazartesi 23:40

Tokullar 7. Mağazasını Vakfıkebir’de Açtı;Trabzon’un Dorukkiriş mahallesi sakinlerinden olan Tokullar Alışveriş Mağazaları Tic. Ltd . Şti mağaza zincirine yeni bir halka daha ekleyerek Tokullar İstikbal Mobilya Vakfıkebir mağazası ‘’Tosun Paşa ‘’ olarak bilinen Ertuğrul Yayla’nın sunumuyla sade bir törenle hizmete açıldı.

Tokullar Vakfıkebir mağaza açılışında sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek dezenfekten ve maske uygulamasının yanı sıra sık sık Tosun paşa tarafından Covid19 bilgilendirmesinde bulunuldu.Ertuğrul Yaylanın açılış sunum sırasında Tokullar AVM.LMT.ŞTİ Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Tokul ile Yönetim Kurlu üyeleri Murat Tokul, Berkan Tokul ve Nedim Şahini de açılış esnasında sağ tarafında hazır olarak bulundurdu.

Tokullar İlk Mağazasını 2005 Yılında Beşikdüzü’nde Açtı;Hatırlanacağı gibi Tokullar Mağazacılık olarak ilk mağazasını 2005 yılında Beşikdüzü İlçesinde halkın hizmetine sundu. Kısa sürede Bölgede bulunan Trabzon ve Giresun dahil olmak üzere 7 AVM halkın hizmetine seçkin ürünler sunarak hizmet etmeye başlayan Tokullar son olarak 5 katlı 1300 metre kare alana sahip kulanım alanıyla Vakfıkebir halkasını da eklemiş oldu.

Tokullar Vakfıkebir mağaza açılışına ev sahibi konumunda olan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan vekili Atilla Ataman, AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora bazı eski yeni siyasi parti İlçe temsilcileri ve seçkin davetliler katıldılar

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs tarafından açılışa katılamadığından dolayı göndermiş olduğu mesajı Tosun Paşa tarafından okundu

Vakfıkebir Yeni İlçe Müftüsü Hayır Duasında Bulundu;Geçtiğimiz ay Vakfıkebir İlçe Müftülüğüne asaleten atanan Vakfıkebir yeni İlçe Müftüsü Recep Şahan tarafından kurdele kesim öncesinde yeni açılışı yapılacak iş yeri için helal kazanç duasının ardından toplu olarak mağaza açılışı gerçekleştirildi.

Vakfıkebir Tokullar mağaza açılışına katılan Belediye Başkanları ve Milletvekili Cora bire kısa konuşmada bulundular. Şalpazarı Belediye başkanı Refik Kurukız açılış konuşmasına da ‘’Gözün Aydın Olsun Vakfıkebir’’ Ağasar Balı gibi kıymetli işletmenin bu gün burada açılışı için bulunuyoruz..Bu Vakfıkebirlilere Bu Ağasarlılara sahip çıkın diyorum dedi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.