VAKFIKEBİR’Lİ ENES TALHA UÇAR’DAN BÜYÜK BAŞARI

Türkiye genelinde 2020 YKS Sınavında ilk bine girmeyi başaran Vakfıkebir Fen Lisesi öğrencisi Enes Talha Uçar Trabzon Valiliğinde düzenlenen törende Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nun elinden ödülünü aldı.

VAKFIKEBİR’Lİ ENES TALHA UÇAR’DAN BÜYÜK BAŞARI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
18 Ağustos 2020 Salı 21:40

Türkiye genelinde 2020 YKS Sınavında ilk bine girmeyi başaran Vakfıkebir Fen Lisesi öğrencisi Enes Talha Uçar Trabzon Valiliğinde düzenlenen törende Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nun elinden ödülünü aldı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen programa Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memişkaptanoğlu, Vakfıkebir Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy, Vakfıkebir Fen Lisesi Okul Müdürü Cengiz Kasımay, Enes Talha Uçar’ın Anne ve Babası Hatice-Erhan Uçar, okul müdürleri, öğrenciler ve velililer katıldı.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Törende yaptığı konuşmada "Başarılarınızdan ötürü sizleri tebrik ediyorum. Düzenli ve disiplinli çalışmanın karşılığında başarı kaçınılmazdır. Trabzon ilkleri başarmış bir şehirdir. Her zamanda ön sıralarda yer almıştır. Son yıllarda eğitimde çok özel kademeler kaydettik. Daha iyisi için çalışacağız. Başarılı olmak güzeldir, ancak bu başarıyı sürekli hale getirmek, daha da güzeldir. Bugün burada üniversite sınavında ilk bine giren öğrencilerimize ödüllerini vereceğiz. Onların başarılarını kutlayacağız. Bize yaşattıkları bu gururdan ötürü kendilerini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Bu başarıda emeği geçen milli eğitim camiamızın tüm çalışanlarına ve çocuklarımızın en büyük destekçileri olan ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.





“EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM”

Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy ise yaptığı açıklamada; Vakfıkebir Fen Lisesi 12-A sınıfı öğrencilerinden Enes Talha Uçar YKS'de Türkiye'de büyük bir başarı göstererek ilk bine girmiştir. Öğrencimiz Trabzon valisi Sayın İsmail Ustaoğlu tarafından da ödüllendirilmiştir. Bu başarıyı elde eden öğrencimizi tebrik ediyor, yaşamının ilerleyen dönemlerinde de başarılarının devam etmesini diliyoruz. Ayrıca öğrencimizin bu başarısına katkısı olan başta okul müdürü Cengiz Kasımay olmak üzere tüm öğretmen ve idarecilerimize; çocuklarının yetişmesinde ve başarılı olmasında büyük pay sahibi olan, her türlü fedakarlığı gösteren ailesine de teşekkür ediyoruz dedi.

Haber Kaynaüı;Büyükliman Postası

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.