Yeşilay’dan Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaret

Yeşilay’dan Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaret
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
20 Şubat 2020 Perşembe 22:59

TRABZON: Merkezi Vakfıkebir’de bulunan Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti’ni Trabzon Yeşilay Şube Başkanı Köksal Boz ve beraberinde YEDAM çalışanları ziyaret ettiler.  Yeşilay Şube başkanı Köksal Boz başkanlığında YEDAM çalışanları Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyareti sırasında Cemiyet Başkanı Aydın Gelleci ve yönetim kurulu üyeleri ve Şalpazarı Yeşilay Dernek Başkanı Mustafa Özcan’da hazır bulundu.

Başkan Boz yaptığı açıklamada; iki ay önce kurulan Yeşilay Danışmanlık Merkezi olarak yeni bir derneğiz. Bizlere destek vereceğinizi ve cemiyet nezdinde çok iyi tanıtacağınızı biliyoruz. Dernek olarak Trabzon Merkezde olan faaliyetlerimizi diğer ilçelerde de saha çalışmaları olarak bu gün Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek ortak hareket etme eğilimindeyiz. Bu manada bizlere katkı vereceğinize inancımız tam. Bölgemizde bağımlı sayısının az olduğunu biliyoruz. Hiç olmaması için birlikte çalışmak için sizlerden söz almak istiyoruz dedi.
 Başkan Gelleci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek cemiyet yönetim kurulu üyelerinde bağımlı olan yok, ayrıca üyeleri arasında sigara bağımlısı olan arkadaşımız yok. Yeşilay Trabzon Şubesinin Kısa süre önce kurulan ve hizmet vermeye başlayan YEDAM’ım çalışmalarının ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bundan sonra BGC olarak hem Yeşilay’ın hem de YEDAM’ın çalışmalarına tanıtma açısından, sahada sivil toplum kuruluşlarına aktarma açısından üzerimize düşeni yapmaya devam ederek elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.